Angel

Vernisage Galleri en trappa ner /Svenska konstnärsförbundet

Publicerad 2013-08-31 17:50:00 i Allmänt,

I dag har jag varit på vernissage på Galler en trappa ner. Svenska konstnärförbundet har medlemsutställning där Jag är medlem i svenska konstnärsförbundet men missade att anmäla mig till den här utställningen. Så det var synd Men nästa gång ska jag anmäla mig
Det var kul att se hur de andra målade. Nu blir te och bara vara :)

Vårat fina kök

Publicerad 2013-08-26 00:10:58 i inredning/design,

Jag älskar vårat fina kök :)Fick ett ryck och städade köket nu i natt :)
I dag blev det ingen målning utan städning i köket.När jag såg köket i den här lägenheten så sa jag till min pojkvän numera sambo
Den här vill jag ha :)Pappa hjälpte oss med budgivningen och så köpte vi lägenheten :)Vi bor i en 3 a:)Den är fin och jag är väldigt glad att jag har tak över huvudet:)

Hittade i klädkammaren

Publicerad 2013-08-22 23:24:00 i Allmänt,

Roligt att titta i klädkammaren och hitta kläder som man inte haft på sig på ett tag:) Prövade den här klänningen och den satt jättefint på mig:)Roligt mönster och annorlunda skärning. Blir perfekt till ett par ballerina skor och en kofta i morgon. Får bara hoppas att det blir fint väder :) Tack mamma för klänningen :)

Skor inför morgondagens bröllop

Publicerad 2013-08-16 23:26:17 i Allmänt,

I morgon blir det bröllop ute i skärhamn :)En tjej som jag känt sedan vi var små ska gifta sig. Så nu är jag och gubben hemma hos mina föräldrar och sover över här tills på söndag Stenungsund där jag är nu är min barndomstad och här har jag många minnen. Här lärde jag känna en vän som jag känt i snart 20 år :)Kul!! Minns att jag och hon festade med hennes gamla granne .Gubben som vi kallade honom på ett ställe här på torget*hihi*Vilka minnen jag har:) Vi hade också kvällar då vi åt massa glass och kollade på sex and the city:) Nu bor vi båda i Götet och bara va 10 min från varandra :)Det är kul!! Hoppas att mina fossingar överlever en hel dag och kväll. hahaha!!Inte ofta jag går i högklackat . Ja de återstår att se!! Bilder kommer!

Promenad

Publicerad 2013-08-11 23:07:52 i Allmänt,

I dag tog jag en promenad och det var skönt! Blev härligt trött nu och efter det blev det film Call Girl och en kopp te Den var bra :)

Sommarkväll

Publicerad 2013-08-07 23:28:02 i Allmänt,

Sommarkvällar är mysiga ljumma och härliga Folket på stan glada och öppna. Gatumusikanter på avenyn. Människor som rotar i papperskorgar Människor som är runda under fossingarna efter en kväll på krogen Varmt och skönt och en stad full av liv Snart kommer hösten och då blir bladen gula och röda och vackra Livet är nu .lev det nu!
.

Call girl

Publicerad 2013-08-03 15:20:40 i Allmänt,

I dag hämtade jag filmen ovan på posten som jag beställt från Cdon.Det var längesedan som jag beställde därifrån så det var kul :)Titta på film är alltid trevligt ,krypa upp i soffan med en kopp te och titta på en bra film Får hoppas att den är bra .)

Halmstad

Publicerad 2013-08-03 15:17:26 i Allmänt,

Jag och gubben bodde på hotell två dagar och sedan blev det en tur till skåne.
Vi bodde på fina hotell mårtensson i Halmstad.Ett trevligt och mysigt hotell i centala Halmstad. Nära till affärer och resturanger :)Det var verkligen mysigt att komma bort ett tag. Se annat en fyra väggar

Om

Min profilbild

caroline

konstnär Foto (Nikon D 60) Sambo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela